Wie ben ik?

Mijn naam is Willy van der Lee-Sarneel en ik ben gelukkig getrouwd met Cardo van der Lee. Ik ben moeder van 2 kinderen: Lotte (12 jaar) en Marijn (9 jaar). Ik ben 43 jaar oud en woon in Zandvoort.


Na een 14-jarige carrière in de financiële dienstverlening (o.a. bij diverse Rabobanken en een financiële dienstverlener in Antwerpen, België) besloot ik om mijn hart te gaan volgen en me te gaan richten op het helpen van kinderen. Dit begon met een volledige omscholing waarin ik vele opleidingen en trainingen gevolgd heb en het opdoen van ervaring met het werken met kinderen in een kindercentrum en heeft nu uiteindelijk geresulteerd in de opening van mijn eigen praktijk!


Met het openen van mijn eigen praktijk is mijn droom uitgekomen. Nu ben ik nog beter in staat om kinderen te helpen. Graag zou ik alle kinderen de mogelijkheid bieden om blij te zijn! Dit wil ik doen door er voor ze te zijn, naar ze te luisteren, ze te ondersteunen en op weg te helpen naar de oplossingen van hun problemen. Ik doe dit vanuit mijn visie dat alle kinderen veiligheid en geborgenheid nodig hebben. Belangrijk hierbij is dat het kind erkend wordt in heel zijn ‘kind-zijn’ met alles wat daar bij komt kijken.


Wie ben ik?

Mijn naam is Willy van der Lee-Sarneel en ik ben gelukkig getrouwd met Cardo van der Lee. Ik ben moeder van 2 kinderen: Lotte (12 jaar) en Marijn (9 jaar). Ik ben 43 jaar oud en woon in Zandvoort.


Na een 14-jarige carrière in de financiële dienstverlening (o.a. bij diverse Rabobanken en een financiële dienstverlener in Antwerpen, België) besloot ik om mijn hart te gaan volgen en me te gaan richten op het helpen van kinderen. Dit begon met een volledige omscholing waarin ik vele opleidingen en trainingen gevolgd heb en het opdoen van ervaring met het werken met kinderen in een kindercentrum en heeft nu uiteindelijk geresulteerd in de opening van mijn eigen praktijk!


Met het openen van mijn eigen praktijk is mijn droom uitgekomen. Nu ben ik nog beter in staat om kinderen te helpen. Graag zou ik alle kinderen de mogelijkheid bieden om blij te zijn! Dit wil ik doen door er voor ze te zijn, naar ze te luisteren, ze te ondersteunen en op weg te helpen naar de oplossingen van hun problemen. Ik doe dit vanuit mijn visie dat alle kinderen veiligheid en geborgenheid nodig hebben. Belangrijk hierbij is dat het kind erkend wordt in heel zijn ‘kind-zijn’ met alles wat daar bij komt kijken.

Wat is mijn visie?


Vanuit het diepst van mijn hart wens ik alle kinderen een gelukkige jeugd, waarin ze blij zijn en veel kunnen lachen (Just Smile).
 Zoals de golf in mijn logo aangeeft, heb je in het leven nu eenmaal te maken met tegenslagen (golven) en gaat het soms even niet zo lekker. Dan is het de kunst om hier op een goede manier mee om te kunnen gaan (you can’t stop the waves, but you can learn to surf).
Mijn missie is om de kinderen (en hun ouders) hierbij te helpen!! 
De basis van alles is veiligheid en erkenning! Als een kind zich veilig en erkend voelt, kan het zich op de best mogelijke manier ontwikkelen tot een volwassene die zelfvertrouwen heeft en om kan gaan met de eventuele tegenslagen in het leven.


We kunnen niet van alle kinderen dezelfde sterren maken, maar we kunnen ze wel allemaal laten schitteren.

 

Kunt u mijn hulp gebruiken?


Meld u aan